Arjen Lucassen’s Supersonic Revolution – The Glamattack

Nice! Arjen Lucassen doet een PrestoBallet’je! Kurdt Vanderhoof van Metal Church richtte ooit een nieuwe band op om muziek te maken die vooral aan seventies hardrock deed denken en Arjen Lucassen doet nu hetzelfde. Op 19 mei verschijnt het album Golden Age Of Music met naast Lucassen (als bassist!) vier vaste muikanten: drummer Koen Herfst (Vandenberg), toetsenist Joost van den Broek (Sun Caged, After Forever), gitarist Timo Somers (Vengeance) en zanger John “Jaycee” Cuijpers (Praying Mantis).

Een reactie

  1. Ik heb al het nodige voorbij zien komen op de Jijbuis en ik moet zeggen. Het klinkt lekker. Vooral Joost van den Broek op de Hammond-orgel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *