Mr. Big – Just Take My Heart

Mr. Big heeft altijd hetzelfde probleem gehad als Extreme: hun albums waren te stevig voor het poppubliek en rockliefhebbers werden geacht het te soft te vinden. Terwijl beide erin slaagden geweldig muzikaal vakmanschap en vuurwerk te combineren met gevoel voor catchy popmelodieën. Feitelijk niet zoveel anders dan wat Thin Lizzy bijna zijn hele bestaan deed. Hooguit kun je je twijfels hebben bij de beslissing om na het succes van “To Be With You” wéér een ballad uit te brengen met dit “Just Take My Heart”. Maar ja, vertel dat maar eens aan je platenmaatschappij…

Lang was de status van de band onduidelijk na het overlijden van drummer Pat Torpey. Inmiddels is bekend dat ze in elk geval weer op tournee gaan. Met een andere drummer dan Matt Starr, hoewel nog niet bekend is wie wel de drummer gaat zijn. Of er nog een album gaat komen na Defying Gravity, daar lijken ze ook zelf nog niet uit te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *