Red Beans & Pepper Sauce – Outlaw On The Run

Enigszins tot mijn verbazing noemen deze Fransen zichzelf simpelweg classic rock. Okee, classic rock van de Deep Purple- en Uriah Heep-variant heeft nog wel de nodige raakvlakken, maar hier zit toch echt een flinke lik funk en soul méér in. Maar goed, dat is terminologie. Het belangrijkste is dat het Heel Lekker is.

Het nieuwe album 7 gaat vergezeld van een bonus-cd met drie extra tracks, live opgenomen in de befaamde Rockfield Studios, waar ze ook het nieuwe album hebben opgenomen. (Er is over deze studio een fraaie documentaire, Rockfield: The Studio On The Farm, die al een paar keer op NPO2 Extra is uitgezonden.)

7 verschijnt op 17 februari. Een recensie zal hier en op Rockportaal te vinden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *