Robin McAuley – Alive

Oeh, een album Alive! Wat voor band zal hij mee op pad zijn geweest?

Nee, dus. “Alive” is de titeltrack van een nieuw solo-studioalbum. Met bovendien een typische Alessandro Del Vecchio-productie en dat is geen aanbeveling. Technisch is er niks mis mee, maar Del Vecchio heeft maar één productie die hij tot in den treure herhaalt. Gitarist Andrea Seveso en drummer Nicholas Papapicco hebben eerder aan Del Vecchio-producties meegewerkt en doen precies wat hij van ze verwacht.

Het resultaat is een track die best okee is, maar tegelijkertijd ook meteen weer uit je geheugen verdwenen is. Het ene commentaar op Allmusic is veelzeggend: “The vocalist’s 2023 album, Alive, is a replica of his previous one.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *