The Banishment – Got What You Wanted

Afgelopen maand verscheen er maar weer eens een project met George Lynch. Lynch weet iedere keer wel weer een andere invalshoek te vinden, maar deze keer is het ook voor zijn doen behoorlijk anders dan de rest: The Banishment is een industrial metal-project, dat een beetje richting (een deel van het oeuvre van) Marilyn Manson en het ondergewaardeerde Two (2wo) met Rob Halford, Trent Reznor en John 5 gaat.

Multi-instrumentalist Joe Haze neemt naast Lynch de meeste instrumentatie voor zijn rekening en Devix Szell doet de meeste vocalen. Haze en Lynch zijn hier al sinds 2011(!) mee bezig en Szell is in 2020 aangesloten. Ik vind het wel interessant klinken, moet ik zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *