Blue Murder – We All Fall Down

Inmiddels zit ik alweer heel wat jaartjes te wachten op John Sykes’ nieuwe album Psy-Ops. Er zijn al een hele tijd twee tracks bekend, maar Sykes staat erom bekend weinig haast te hebben met het afronden van projecten. Het was niet alleen de reden dat Mike Portnoy en Billy Sheehan doorschakelden naar Richie Kotzen als gitarist voor Winery Dogs – met wie ze inmiddels drie studioalbums hebben uitgebracht -, het was destijds ook de reden dat na het geweldige debuut Blue Murder bassist Tony Franklin en drummer Carmine Appice afhaakten.

Het tweede album Nothin’ But Trouble was vervolgens best aardig, maar haalde het niet bij het debuut. Het was dan ook einde verhaal voor Blue Murder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *