Mr. B The Gentleman Rhymer – Dammit It Feels Good To Be A Chap

Afgelopen woensdag wist ik me ondanks de weer stevige depressie naar het concert van Sparks te slepen. Gelukkig maar, want het was de moeite waard. Tot mijn genoegen was het voorprogramma uit Groot-Brittanniƫ meegekomen: Mr. B The Gentleman Rhymer.

In het zelfverzonnen genre chaphop (zie hieronder waarom) is hij een soort eenpersoons-Sparks, zij het dat Sparks een muziekact met comedy-elementen is en Mr. B (die eigenlijk Jim Burke heet) een comedy-act met muzikale elementen. Om precies te zijn drumprograming en een banjolele. Het was een vermakelijk half uurtje waarin hij heel slim ook nog een stukje van Sparks’ “Strange Animal” in een van zijn nummer verwerkte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *