Drummer Lee Kerslake en bassist Bob Daisley hebben jarenlang moeten procederen om geld te krijgen dat hen toekwam. Toen ze wonnen nam Sharon Osbourne wraak door nieuwe versies van de Kerslake/Daisley-albums met Ozzy Osbourne te laten uitbrengen met drumwerk van Mike Bordin en baswerk van Robert Trujillo. Te kinderachtig voor worden, maar van Sharon Osbourne zijn heel veel van dit soort capriolen bekend.

Kerslake en Daisley namen subtiel wraak door met een nieuw bandje te beginnen, Living Loud. Steve Morse was de gitarist, Don Airey de toetsenist en de Australische brulboei Jimmy Barnes als zanger. Ze nemen vooral Osbourne-songs op die Daisley medegeschreven had, naast een paar nieuwe songs. Op het livealbum dat nog volgde namen ze ook een cover van de Easybeats (met de latere AC/DC-producers Vanda & Young) op en deze klassieker van de Spencer Davis Group. Uiteindelijk bleef het daarbij voor Living Loud.

De achtergrondzang was hier van Mahalia Barnes, Juanita Tippins en Jade MacRae, het trio dat een paar jaar later bij Joe Bonamassa opdook.