Prince – The Undertaker

Bij Ultimate Classic Rock kwam ik een artikel tegen over Prince-albums die nooit gereleased zijn of niet meer verkrijgbaar zijn. De afgelopen jaren zijn er diverse opnamen uitgekomen die de Purperen Geilneef zelf niet uitbracht, dus wie weet wat er nog in het vat zit.

Het meeste uit het lijstje heb ik wel in de kast staan, inclusief het Black Album, 20Ten en een livebootleg van de Lovesexy-show in Dortmund, maar van eentje had ik zelfs nog niet eens gehóórd. The Undertaker, een album dat Prince op een ochtend (!) opnam in een powertrio met zijn New Power Generation-bandleden Sonny T en Michael Bland. Maar ja, door de ruzie met Warner is ook dit album gesneuveld. Als ik dit hoor, kan het zo uitgebracht worden. Het is alleen geen release voor het héle Prince-publiek, vrees ik.

https://youtu.be/ddADy8i3yyM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *