Een band waar ik graag meer van gehoord had is Slamer. Het album Nowhere Land verscheen in 2006 en wat mij betreft is het een van de beste albums op de rand van hardrock en AOR die ik heb. Mijn eigen recensie uit 2006 lijkt ooit onderweg verloren gegaan te zijn, want ik heb ‘m niet meer.

De term ‘band’ is trouwens wat ruim in dit verband. Feitelijk bestond de band uit Mike Slamer en Terry Brock. Zanger was Terry Brock (Strangeways en verder allerlei projecten) en de rest deed Mike Slamer (Seventh Key, Streets, City Boy), afgezien van wat achtergrondzang door zijn Seventh Key-maatje Billy Greer. Als drummer stond nog ene Chet Wynd vermeld, maar dat bleek een alias van Mike Slamer dat ‘ie vaker gebruikt heeft.

Video’s zijn er volgens mij nooit van verschenen. Gelukkig heeft iemand wat making of-beelden gevonden en dat tot een video bij elkaar geknipt.