The Sun Sawed in 1/2 – Before The Fall

Allemaal leuk en aardig wat er op allerlei commerciële sites gesuggereerd wordt wat ik toch ook eens moet beluisteren, ik ga zelf liever op zoek naar wat mensen die in of met bandjes nezig zijn geweest verder nog gedaan hebben. Maar dit was een vondst die ik alleen maar aan een algoritme te danken heb.

Ik was op zoek naar materiaal van Jellyfish en kreeg naast alle gebruikelijke resultaten een resultaat voor The Sun Sawed In 1/2, een bandje uit St. Louis dat voor zover ik kan nagaan niets met Jellyfish te maken heeft. Maar muzikaal, dat is een ander verhaal.

Opgericht in 1990 rond gitarist Tim Rose en met tussenpozen tot op de dag van vandaag actief met powerpop vol fijne koortjes. Dit is het titelnummer van een digitale EP uit 2022. Deze EP en twee andere uit 2022 en 2021 zijn ook te vinden op een dubbel-cd Triptych.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *