In 2021 maakte George Lynch bekend zijn band Lynch Mob niet langer zo te noemen, vanwege de connotatie met misdrijven tegen vooral zwarte Amerikanen. Na anderhalf jaar als Electric Freedom te hebben getoerd draaide hij de beslissing weer terug. Dat heeft te maken met de manier waarop je in de VS met een nieuw bandje bijna altijd weer onderop moet beginnen, ook als je zelf een gerenommeerd muzikant bent. Het was ook de reden waarom Mike Portnoy afhaakte bij Adrenaline Mob. (Later bij Sons Of Apollo kon met zoveel bekende namen gegooid worden dat dat wat makkelijker ging.)

Enfin, Lynch Mob komt op 17 novemb er met een nieuw album, Babylon. Traditiegetrouw is de band weer helemaal vernieuwd. Drummer Jeremy D’Anda (ex-Bullet Boys) is een van de drummer die regelmatig in deze band terugkeert, zanger Gabriel Colón en bassist Jaron Gulino zijn helemaal nieuw.

In mijn oren heeft Colón best een redelijke stem, maar is het toch een beetje generiek sleaze. Dat de song maar een beetje ongeïnspireerd voortkabbelt helpt ook niet…