Mötley Crüe – Misunderstood

Nu John 5 een album aan het opnemen is met Mötley Crüe zou dat wel eens het eerste album kunnen worden dat ik van ze aanschaf. Ik heb er in de loop der jaren twee gerecenseerd, maar dat is het gewoon niet voor mij.

Een album dat ik nog wel eens te pakken zou willen krijgen is Mötley Crüe, het enige album zonder Vince Neil. Met een uitstekende zanger, John Corabi (nu in The Dead Daisies), maar die kon niet lekker overweg met Nikki Sixx, de platenmaatschappij wilde een reünie én Corabi werd niet gepruimd door de fans. Fijn, van die fans die maar vier bandleden accepteren, was mijn gedachte.

Maar er zijn in de loop der jaren heel wat drummers in Mötley Crüe actief geweest – Tommy Lee verliet in 1998 een aantal jaren de band en is daarnaast meermalen door fysiek malheur afwezig geweest. In het lijstje andere drummers stond tot mijn verrassing zelfs een vrouw, Samantha Maloney (Hole). Niets mis met drummende vrouwen uiteraard, maar bij Mötley Crüe had ik dat niet verwacht.

Als John 5-fan zal ik Vince Neil bij het aankomende album op de koop toe nemen.

« »