Pattern-Seeking Animals – Window To The World

Het laatste Spock’s Beard-album Noise Floor dateert van 2018. Pattern-Seeking Animals, bestaande uit 4 heren die ofwel in Spock’s Beard zitten (Ted Leonard, Dave Meros), hebben gezeten (Jimmy Keegan) of veel voor ze hebben geschreven (John Boegehold) heeft in de tussentijd vier platen gemaakt. Nummer vier heet Spooky Action At A Distance en komt op 27 oktober uit. De eerlijkheid gebied overigens te zeggen dat ik na het eerste album eigenlijk al afgehaakt ben. Net zoals ik bij Spock’s Beard na het vertrek van D’Virgilio als zanger gaandeweg óók min of meer afgehaakt ben.

De verwantschap met Spock’s Beard is bij deze track duidelijk, met name in het basspel van Meros.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *