In 1990 had Status Quo na jaren van afnemende successen weer een klapper te pakken met de medley-single “Anniversary Waltz”. Dat had echter tot gevolg dat platenmaatschappijen, management en Status Quo zelf steeds vaker naar het coversalbum grepen. Francis Rossi schijnt Famous In The Last Century uit 2000, het coversalbum met vooral fifties- en sixties-hits waaronder deze Little Richard-track, het slechtste album uit hun geschiedenis te vinden.

Het is inderdaad geen hoogtepunt, maar Don’t Stop uit 1996 was vele malen slechter. Gek genoeg is het derde coversalbum dat ze uitbrachten, Riffs uit 2003, veruit het leukste. Met versies van J. Geils Band’s “Centerfold”, ELO’s “Don’t Bring Me Down” en Bachman-Turner Overdrive’s “Taking Care Of Business” was dat ook veruit het stevigste coversalbum.