The Rolling Stones – Angry

Het was natuurlijk hét muzieknieuws van vandaag: het nieuwe Stonesalbum Hackney Diamonds dat op 20 oktober gaat verschijnen.

Twaalf tracks, met in elk geval bijdragen van wijlen Charlie Watts, ex-bassist Bill Wyman en La Gaga. Vermoedelijk zijn Paul McCartney, Ringo Starr en Stevie Wonder ook op het album te vinden. Het is geproduceerd door Andrew Watt, die op zijn 32e al Ozzy Osbourne en de Stones op zijn cv heeft staan. Leuk weetje: Hackney diamonds zijn de kleine stukjes glas van een autoruit na een wild avondje uit.

Bij de setlist valt me één ding op: het ontbreken van “Living In A Ghost Town”, de single van een paar jaar geleden. Die gaat dus alleen opduiken op compilatie nummer driehonderdvijftig…

Bij single “Angry” zag ik ergens al de vergelijking met “Start Me Up” opduiken en daar kan ik me wel in vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *