Sons Of Apollo – Alive

Gitarist Ron “Bumblefoot” Thal heeft afgelopen week bevestigd dat Sons Of Apollo verleden tijd is. “Well, we managed to put out two studio albums and a live album and video, and I hope everybody enjoyed it. Past tense.”

Met vijf muzikanten die heel wat projecten hebben lopen is dat natuurlijk ook al heel wat. Sheehan en Portnoy hebben bijvoorbeeld weer een album uitgebracht met Winery Dogs en zijn nog steeds actief met respectievelijk Mr. Big’s afscheidstournee en The Neal Morse Band, Thal en Sherinian hebben net een livealbum uitgebracht met Sherinian/Phillips en naar verluid komt er ook weer werk aan voor Sherinian voor een nieuw album van Black Country Communion. Jeff Scot Soto tenslotte heeft het project Art Of Anarchy, óók met Thal.

“Alive” is afkomstig van het debuut Psychotic Waltz.

« »