Crossbone Skully – I’m Unbreakable

Crossbone Skully is het eigen bandje van Alice Cooper- en Hollywood Vampires-gitarist Tommy Henriksen. Geproduceerd door Henriksen, maar met als executive producer Mutt Lange. Die produceerde ook albums van Def Leppard en dat is hier te horen. Een eerdere track had nogal wat van AC/DC, dat ook Mutt Lange als producer had.

Crossbone Skully heet een multimediaproject te zijn en gaat dus vergezeld van graphic novels en bakken met merchandise. De maker (of in een van de makers) is ook weer een bekende naam: Mark Wilkinson (Marillion, Fish).

Dit is de derde single, maar de opnames zijn al van een tijdje terug. De bassist schijnt namelijk Pete Way (UFO, Waysted) te zijn en die is inmiddels drie jaar niet meer onder ons. Het album moet volgend jaar verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *