Queensrÿche – Breaking The Silence

Eigenlijk draai ik het album maar zelden. Eerder grijp ik naar Dedicated To Chaos, Rage For Order of Take Cover. En toch, als ik deze beluister denk ik alleen maar dat het hoog tijd is om ‘m weer eens op te zetten.

(Geinig, maar inmiddels oncontroleerbaar feitje: er zit ergens een geluidsfragment in Operation: Mindcrime waarin de naam van een arts wordt omgeroepen. Dat is waarschijnlijk een stock-audiobestandje geweest, want het kwam ook ergens in een aflevering van The Cosby Show voor.)

Een reactie

  1. Het geluidsfragment waar Dr. Player en een andere arts worden omgeroepen, komt ook voor in de Canadese Politieserie Night Heat, die in het midden/eind jaren 80 in Nederland werd uitgezonden. Dit is na Hill Street Blues 1 van mijn favoriete politieseries.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *