Tom Keifer – The Way Life Goes

Iemand die echt meer platen zou moeten uitbrengen is Tom Keifer. Na het vierde en laatste album van Cinderella duurde het twee decennia voor hij met een soloplaat kwam, waarvan dit het titelnummer is. The Way Life Goes verscheen in 2013 en de opvolger Rise verscheen in 2019. Die was eerlijk gezegd een stuk minder, omdat het aanvoelde als een album waarop nogal geforceerd een “modern” geluid werd neergezet. In de basis is Keifer vooral geweldig in de bluesy hardrock, dus zo hoor ik hem het liefst. Van een album nummer drie lijkt vooralsnog geen sprake en zo blijft de discografie van de inmiddels 62-jarige Keifer voorlopig beperkt tot zes studioalbums. Dat is er maar eentje meer dan Axl Rose…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *