Adrian Belew Power Trio – e2

De naam Adrian Belew Power Trio was eigenlijk bedacht door fans, maar Belew gebruikt de naam inmiddels ook voor wat begon als een band met broer en zus Eric en Julie Slick als ritmesectie. Met deze band bracht hij één album uit, e. Later werd het trio uitgebreid naar een kwartet met naast Belew en Julie Slick ook drummer Jordan Perlson (de drummer bij deze opname) en multi-instrumentalist Saul Zonana.

Op e stonden elf tracks: “a”, “a2”, “a3”, “b”, “b2”, “b3”, “c”, “d”, “d2”, “e” en “e2”. Tja, met instrumentale tracks heb je de mogelijkheid om heel buitenissige titels te gaan verzinnen, maar je kunt het ook heel simpel houden. Muzikaal was het een stuk minder simpel. Ja hé, het blijft Belew, hè?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *