Cyndi Lauper – Just Your Fool

Het droeg niet bij aan de inmiddels een jaar durende depressie, maar qua nieuwe muziek vond ik het een erg mager jaar.

De mooiste aanwinsten kwamen dit jaar vooral via eBay: Jellyfish (Radio Jellyfish), Meniketti (Live In Japan!), Soul SirkUS (World Play) en het enige album van SuperHeavy. Vandaag kwam de laatste eBay-aanwinst van het jaar binnen: Cyndi Lauper’s Memphis Blues. Het bijbehorende livealbum heb ik al, maar deze wilde ik toch ook graag hebben.

“Just Your Fool” is geschreven door Buddy Johnson in 1953, maar het was Little Walter’s versie uit 1960 die het meest bekend is. Lauper zit met haar cover dichter bij die laatste versie, net als de Stones op hun Blue & Lonesome-album.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *