Sparks – Escalator

De boodschappen zijn binnen, de denkbeeldige ophaalbrug opgehaald en na de kerstdagen kom ik weer buiten. Voor de liefhebbers zoek ik er nog een paar kerstige tracks bij voor over een paar dagen, maar daar houdt het ook wel op voor mij.

Inmiddels heb ik ook de longlist gemaakt voor mijn jaarlijstje dat ergens in de laatste week online komt. Het is een lijst van vijfentwintig tracks, maar eigenlijk zijn er een stuk of tien die sowieso nog afvallen. Ik vond het een buitengewoon matig muziekjaar met maar een paar échte uitschieters. Eén daarvan was The Girl Is Crying In Her Latte van Sparks. Uiteindelijk ook het enige concert dat ik dit jaar gezien heb. Voor de komende weken staat hier de fijne documentaire The Sparks Brothers nog op het programma.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *