Spinvis – Bagagedrager

Sinds Tot Ziens, Justine Keller is Spinvis me helemaal kwijt. Dat is jammer, want de eerste albums vind ik nog steeds prachtig en een solotheaterconcert was ronduit fascinerend. Met afstand mijn favoriete track is “Lotus Europa”, maar daarvan is alleen een liveversie op piano te horen en die mist het nodige ten opzichte van de albumversie.

Meteen na zijn debuut nam Spinvis Nieuwegein Aan Zee op, met halve jazzband met een stel muzikanten op leeftijd, zoals gitarist Walter de Jong (Spinvis’ vader), drummer Louis Debij en pianist Han Reiziger. “Bagagedrager” is een track die op het debuut stond.

2 reacties

    1. Dagen Van Gras, Dagen Van Stro is mijn favoriet omdat hij daarop wat meer experimenteerde. Ritmebox met Simon Vinkenoog kan ik daarom ook nog wel waarderen. Ik heb juist daarna pas het kleinkunstgeneuzelgevoel, want dat deel ik wel met je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *