Burning Rain – Face The Music

Doug Aldrich doet er niet moeilijk over dat hij een broodgitarist is en hij was daarmee een moderne gitarist avant la lettre. De tijd dat je als gitarist een bandje begint en in een voorspelbaar ritme van albums en tours de wereld rondtrekt is voor de meesten wel voorbij, zeker in de hardrock. Aldrich had dat al snel door en liet zich inhuren bij Dio, Whitesnake, Revolution Saints en The Dead Daisies en vervulde hij daar met inzet zijn rol als ingehuurde muzikant. In de tussentijd werkte hij ook nog mee aan Raiding The Rock Vault-shows in Las Vegas.

Echt zijn bandje is Burning Rain met zanger Keith St. John (Montrose, Lynch Mob). Inmiddels hebben ze vier albums uitgebracht, het laatste in 2019, maar ze zijn tot op de dag van vandaag actief. Dit was het titelnummer van het meest recente album. Een album dat ik omschreef als een classic rock-jukebox. Herkenbaar, degelijk en… nou ja, met een gezond oog op de verkoopcijfers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *