Temic – Mothallah

Gisteren zag ik dat er nog kaarten over waren voor het Midwinter Prog Festival in TivoliVredenburg. Met allerlei bandjes die je normaal gesproken alleen in Zoetermeer tegenkomt. Helaas is Zoetermeer als concertlocatie voor mij als OV-gebruiker geen optie, omdat ik simpelweg niet meer thuis kan komen.

Mazzeltje dus, met een line-up met onder andere Pain Of Salvation, Spock’s Beard en Lazuli. Die laatste band heb ik nog nooit kunnen zien en staat hoog op mijn wensenlijstje. Helaas is één act bekijken het afgelopen jaar al lastig genoeg gebleken met een depressie en is een festival jammer genoeg onhaalbaar. Ik moet het dus aan me voorbij laten gaan.

De andere twee bandjes op het programma, Temic en Meer, zeiden me niets. In het geval van Temic is daar wel een kanttekening bij te plaatsen, want daar zitten onder andere Eric Gillette (Neal Morse Band) en Diego Tejeida (ex-Haken) in en die zijn me bepaald niet onbekend. Ze blijken eind vorig jaar hun debuut uitgebracht te hebben, Terror Management Theory.

Een reactie

  1. Ik kwam dus te laat achter dit festival. Op dit moment weinig zin om naar het westen te gaan voor een concert. Helaas dus PoS, SB en Lazuli gemist. Temic klinkt interessant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *