Whom Gods Destroy – Crawl

Een tijdje geleden kwam al het bericht dat Sons Of Apollo geen nieuw materiaal zou uitbrengen. Dat was vooral omdat Mike Portnoy daar met allerlei andere projecten in de agenda simpelweg geen ruimte meer voor had.

Toetsenist Derek Sherinian en gitarist Bumblefoot gingen in de tussentijd door met samenwerken, onder andere op het livealbum van Sherinian/Phillips. Inmiddels is daar een bandje bijgekomen: Whom Gods Destroy. Naast Sherinian en Bumblefoot wordt de band gevormd door Dino Jelusick (o.a. Dirty Shirley met George Lynch), drummer Bruno Valverde (Angra) en bassist Yas Nomura.

Jelusick is op zich een prima zanger, maar heeft hetzelfde euvel als bijvoorbeeld Ronnie Romero: hij klinkt vaak als anderen en er ontbreekt een echt herkenbaar eigen geluid. Op 15 maart verschijnt het album Insanium. We zullen zien of Jelusick daar wel voldoende eigen geluid heeft om een échte frontman te zijn. Dit “Crawl” is de derde track die is vrijgegeven en veruit de leukste van de drie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *