Boston – Amanda

Je zou het niet verwachten, maar dit is blijkbaar de bestverkopende single van Boston ooit in de VS en Canada. Niet “More Than A Feeling”, niet “Don’t Look Back”. Van het door vele anderen weinig gewaardeerde album Third Stage. Ik vermaak me nog steeds met dat album en ook met “Amanda”.

De zanger hier is Michael Sweet. Inderdaad, die van Stryper en projecten als Sweet & Lynch. Van 2008 tot en met 2011 zat hij in de band. Helaas was hij niet te horen op het album Life, Love & Hope dat daarna nog uitkwam. Of misschien maar goed ook, want Life, Love & Hope was wél een flutalbum…

Een reactie

  1. Ik was blij dat Michael Sweet op een respectvolle manier wijlen Bradley Delp verving. Hoewel ik een groot Stryper-liefhebber ben, vind ik dat de zachtheid in de stem van Bradley nogal sound bepalend is voor Boston. Ook al zal Tom Scholz dat nooit toegeven. Die leeft in zijn eigen wereldje. Een journalist van Aardschok moest hem in 1992 tijdens de presentatie van Walk on wat Grunge is. ;)

    Het gevoel in Amanda, A man I’ll never be en To be a man is door geen opvolger benaderd.

    Ook bij mij hoort Third stage naast Don’t look back en Boston als uitstekende plaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *