Sjako! – Exactly Nothing

Wouter Planteijdt is zo’n gitarist die bij het grote publiek onbekend is terwijl in de muziekwereld iedereen hem kent. Van dat grote publiek zal echter iedereen zal vroeg of laat iets met of van Planteijdt gehoord hebben, want hij speelde op albums, in concertzalen en theaters bij bijvoorbeeld Groep Fosko, Maarten van Rozendaal, Gotcha!, De Gorelev, Sanne Wallis De Vries, Jeroen van Merwijk, Paul de Munnik en Ricky Koole.

En natuurlijk met zijn eigen bandje Sjako!, dat in 2022 weer in de oerbezetting bijeenkwam met bassist Thijs Vermeulen en drummer Jaap J. Vrenegoor. Die re√ľnie was voor een clubtour naar aanleiding van een compilatiealbum, maar ze sloegen ook weer aan het schrijven en op 5 april verschijnt Megaliths. Met niet voor het eerst een Zappa-cover (“I’m The Slime”) en ook dit retefunky “Exactly Nothing”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *