Joe Satriani en Steve Vai – The Sea Of Emotion, Part 1

Satriani en Vai hebben heel wat samen getoerd, meestal onder de naam G3 met een derde gitarist erbij. Op dit moment zijn ze weer samen op stap en hebben ze zelfs samen een track opgenomen, het driedelige “The Sea Of Emotion”. Het eerste idee heeft wel een grappige video gekregen.

Wanneer het op een album verschijnt is niet bekend, laat staan op wat voor een album. Op een gezamenlijk album (de afbeelding bij deze track bevat ook een logootje Satch/Vai), een Vai-album, of een Satriani-album? Geen idee. Afgaande op de stijl zou ik het eerder op een Satriani-album verwachten. Ook helemaal geen gek idee, want zonder Satriani hadden we misschien helemaal geen Steve Vai gehad. Hij was Vai’s eerste gitaarleraar, drie of vier jaar lang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *