The Lickerish Quartet – There Is A Magic Number

Kijk nou! Er blijkt zowaar nog een andere video te zijn van The Lickerish Quartet, het na drie fantastische EP’s weer opgeheven bandje van drie ex-Jellyfish-leden. Jellyfish heb ik wel eens omschreven als het Amerikaanse broertje van Crowded House en dat gold voor The Lickerish Quartet eigenlijk ook wel. Op het oog luchtige popliedjes, maar waanzinnig goed opgebouwd en vol heerlijke details. Er zijn allerlei video’s op het Youtubekanaal verschenen, dus daar gaan er nog wel wat van langskomen hier. Deze en andere video’s zouden al drie jaar online staan, maar ik vermoed dat die lange tijd niet publiek hebben gestaan. “There Is A Magic Number” stond op de eerste EP, Threesome Vol. 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *