Poison Sun – Virtual Sin

Poison Sun - Virtual SinHet valt tegenwoordig niet mee om rond te komen als muzikant in een nichemarkt. Hermann Frank (ex-Accept, ex-Victory) bedacht een oplossing: een nieuwe band, met zijn vrouw Martina als zangeres. Helemaal geen slechte gedachte overigens, want Martina Frank heeft een goede, lekker rauwe rockstem, zij het dat haar accent niet te missen is. De promofoto┬┤s zijn dan weer een beetje jammer, want in een spacey outfitje met muts ziet ze er uit als een Schlager-dirndl met bescheiden mode-ambities. Het songmateriaal is goed, maar weinig opvallend. Het zijn mid- en uptempo hardrocksongs met kop en staart, uitstekend uitgevoerd en geproduceerd zoals we dat van Hermann Frank gewend zijn. Een lekker album om naar te luisteren dus, maar met weinig verrassingen. Of het zou de Pointer Sisters-cover “Excited” moeten zijn. De uitvoering zelf is niet heel erg geïnspireerd, maar wat het wel duidelijk maakt is dat “Excited” een uitstekende rocker kan zijn. De familie Frank mag niettemin tevreden zijn met Virtual Sin.


mij=Metal Heaven / Rough Trade

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *