Pain Of Salvation – Holy Diver

Dio’s “Holy Diver” is een track die eigenlijk direct na release tot het metalcurriculum behoorde. Er zijn dan ook heel wat covers uitgevoerd. Een tijdje geleden postte ik hier al een video van een cover van Dan Reed.

Pain Of Salvation coverde “Holy Diver” ook al eens, en die versie is nu op het akoestische album Falling Home verschenen. Binnenkort een recensie van dat album hier en op File Under. “Holy Diver” is nu al te beluisteren op de site van Metal Hammer. “Holy Diver” was helaas niet hier te embedden. Met twee andere tracks van het album kon dat wel:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/174384449″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/171933074″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *