King’s X – Alone

Rockfans én rockmuzikanten zijn het al jaren roerend eens dat King’s X een schromelijk onderschatte band is. Je zou denken dat de heren dan alsnog het verdiende succes zouden genieten, maar gek genoeg blijft dat nog steeds uit. Ondanks een hele reeks prima albums, zoals Ogre Tones uit 2005 met daarop “Alone”.

5 reacties

 1. Ik ben al fan sinds de begintijd zeg maar de tijd van Gretchen… en Out in.. Zwaar onderschatte band. Gelukkig 1 keer live gezien in Nederland. Kwamen ze maar vaker.

   1. Leuk interview. Muntje viel tijdens het lezen. :-) Voor zover ik het weet hebben ze, ondanks volle tourschema’s, maar 1 keer (Lucky-Rijssen) in Nederland opgetreden. Kwamen ze maar vaker. Ik heb het idee dat het net zulke relaxte lui zij als van Mother’s Finest.

    1. Volgens mij zijn ze na XV nog in De Boerderij geweest. Maar inderdaad, Pinnick was gewoon een heel aardige gozer. En ondanks zijn merkbare jetlag gewoon zijn best doen om er iets moois van te maken, hè? :-)

     1. Ik zag ze tijdens de Please come home… Mr. Bulbous tour. Ik heb het T-shirt :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *