Herman Brood en de Breedbekkikkers – Maak Van Uw Scheet Een Donderslag

De enige lollige carnavalsplaat ooit. Wie mij een beetje kent weet dat ik niets met carnaval heb. Een feestje waar driekwart zwaar beschonken is, is bijna per definitie niet leuk wat mij betreft. En toch heb ik ooit met een vriendengroep meegedaan aan een carnavalsoptocht. We hadden wel gezorgd voor goede muziek: op onze wagen werd namelijk hardrock gedraaid. Saxon tussen de hoempa. Bij die ene keer is het gebleven.

Nog een leuk weetje: de naam Prikkie die ik jarenlang gebruikte op File Under had in de verte ook met carnaval te maken…

2 reacties

  1. Ik ben dus niet de enige persoon die zwaar allergisch is voor carnaval. Ik ga meestal naar een concert op een plek buiten het “feestgedruis”. De humor van Herman Brood met dit liedje kan ik echter wel waarderen.

    Ik ben wel erg benieuwd naar de relatie tussen carnaval en jouw Alias Prikkie. :)

    1. Een collega zei ooit in februari tegen me dat ik zeker wel carnaval zou gaan vieren – gebaseerd op m’n zachte g. Mijn ontkennende antwoord ging vergezeld van de opmerking: “Zie je het al voor je, Prins Rikkie d’n Urste?” Die naam bleef plakken en ben ik later online gaan gebruiken.

      Tot ik IRC ging gebruiken en de gebruikersnaam slechts acht karakters kon hebben. PRikkie dus, en later Prikkie….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *