Queensrÿche – Get Started

Een medestander ben ik nog niet tegengekomen, maar tot op de dag van vandaag vind ik Dedicated To Chaos een van de beste Queensrÿche-albums. Kan zo naast Van Halen III en Terence Trent d’Arby’s Neither Fish Nor Flesh, wat dat betreft. Nou ja, ik heb een eigen smaak, zullen we maar zeggen.

En toch, wat is er mis met “Get Started”? Helemaal nada.

3 reacties

  1. Een terugkerend thema. Persoonlijk vind ik Dedicated to Chaos nog zwakker dan Hear in the now Frontier. Daarentegen kan ik de eerste 3 albums van Terence Trent d’Arby wel waarderen. Ik vind III 1 van de onderschatte albums van Van Halen. Ik ben 1 van de personen die Gary Cherone en Sammy Hagar veel meer weet waarderen dan Mr Roth, die ik een zwaar overschatte aandachttrekker met een slechte stem vind. Ik ergerde mij bij Extreme nogal aan More than Words, welk nummer niet representatief is voor hun songs. Van Halen heeft het daarna bij mij helemaal afgedaan door het uit de groep zetten van Michael Anthony en hem door het zoontje van Eddy laten vervangen. Gelukkig waardeer ik Michael Anthony’s hobbybandje :) Chickenfoot veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *