3 reacties

  1. De enkele songs, die ik ken, bevallen me prima. Dat zal vast mede komen omdat ik ook de Prog-Keltische band Iona zeer weet te waarderen. Ik heb Spotify maar ff aangeslingerd voor de laatste CD’s van BBT. Morgen een lange dag in de auto (700km), dus een lekker stukje muziek kan ik wel gebruiken. Meteen ook Meat Loaf erbij. Dus ik vermaak me wel. :)

      1. Ik moet zeggen dat ik mij prima heb vermaakt met BBT. Het zit goed in mekaar zonder hoogdravende “kijk-mamma-zonder-handen”-gefreak. Er zijn veel muzikale overeenkomsten met Iona (een heel goede spontane liveband), maar Iona zit meer in de religieuze hoek. Maar goed te verteren net zoals Neal Morse.

        P.S. Meat Loaf was toch wennen. Zal deze cd vaker moeten draaien voor een definitieve mening. Ik hoorde toch vlagen van Bat out of Hell. Maar dat niveau halen….. onbegonnen werk. Maar dit soort bepalende LP’s uit de ’70 zijn amper te overtreffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *