Joe Lynn Turner – Stone Cold

Van Joe Lynn Turner horen we niet veel meer sinds hij Rainbow en Deep Purple achter zich liet. Het Hughes Turner Project (waar hij graag een vervolg op zou zien, maar Glenn Hughes geen trek heeft), Rated X, dat door een zware beroerte van gitarist Karl Cochran al ten einde was voor het album uitkwam. Het zat ook niet mee – en toen ging ‘ie zich ook nog eens met de internationale politiek bemoeien met de subtiliteit van Ted Nugent….

Er is nu een nieuw album uit, The Sessions – marketingtaal voor ‘het past niet bij elkaar maar we hebben het toch op een album gezet’-, en dat is best een aardig album. Met veel bekende nummers en gasten, zoals een studioversie van dit “Stone Cold” met Vivan Campbell, “Back In Black” met Phil Collen, “The Seeker” met Leslie West, “Fat Bottomed Girls” met Reb Beach en zo nog veel meer. Kortom, een Joe Lynn Turner & Friends-album dat bij voorbaat bekend voorkomt. Een wat makkelijke truc misschien, maar het werkt wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *