Status Quo – GoGoGo

Morgen en overmorgen nog, en dan zit de Last Of The Electrics-tournee erop. Het is nog niet helemaal duidelijk wat er daarna gaat gebeuren, maar Rick Parfitt was er na zijn zware hartaanval deze zomer al niet meer bij. Hij gaat nog wel aan een solo-album werken, maar een terugkeer op het podium lijkt er niet meer in te zitten.

Eerlijk gezegd verwachtte ik dan ook dat het na 50 jaar, 33 studio-albums, 118 miljoen verkochte platen en 1 Рtoegegeven, bar slechte Рspeelfilm definitief afgelopen was. Francis Rossi een solocarri̬re, Rick Parfitt alleen nog studiowerk en zachtkens naar het pensioen. Maar plots is daar het gerucht dat er nog een Last Of The Electrics II-tournee gaat volgen.

Die bar slechte film leverde met Bula Quo een op momenten heel aardig album op, zoals in dit “GoGoGo”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *