Revolution Saints – High Enough

Een van de meest geslaagde AOR-platen van de laatste jaren is het debuut van Revolution Saints. Het leek een eenmalig project te blijven, maar Deen Castronovo (ex-Journey), Doug Aldrich (Dead Daisies), Jack Blades (Night Ranger) en Alessandro Del Vecchio (huisproducer van Frontiers Records) hebben inmiddels het werk voor het tweede album afgerond. Een releasedatum is er nog niet. Houd de pagina Nieuwe releases in de gaten…

Vooral Deen Castronovo als zanger is een ontdekking. De eerste keer was dat te horen op het Journey-album Generations. Ook op deze video van een akoestisch optreden blijkt hij een fenomenaal zanger. “High Enough”, klinkt dat niet bekend? Jup, het was een kneiter van een hit voor Damn Yankees, een project met Jack Blades, Ted Nugent en Styx’ Tommy Shaw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *