Operation: Mindcrime – Taking On The World

In maart en april is Geoff Tate met Operation: Mindcrime in Nederland te zien. Maar dan wel in de Neushoorn in Leeuwarden en de Maassilo in Rotterdam. Prima voor Leeuwarden en Rotterdam, maar laten we wel zijn, het zijn nou niet de zalen van het kaliber 013 en TivoliVredenburg of zelfs De Boerderij.

Ik vrees dat dat veel te maken heeft met de weinig fraaie vertoning rond het vertrek van Tate en de beroerde ontvangst van het album Dedicated To Chaos – waarvan ik nog steeds volhoud dat het een wereldplaat is. De drie albums van Operation: Mindcrime zijn ook van prima niveau, zij het dat het eerste album als afzonderlijk album het sterkste is.

Van het laatste deel The New Reality zijn geen normale video’s te vinden, dus daarom een van het tweede deel, Resurrection.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *