Fistful Of Mercy – Fistful Of Mercy

Ben Harper werkt graag met anderen samen. Dat leverde onder andere een countryalbum met zijn moeder op, twee albums met Charlie Musselwhite en een gospelalbum met The Blind Boys Of Alabama. Enigszins onder de radar bleef Fistful Of Mercy, een project met Dhani Harrison (zoon van George Harrison) en singer-songwriter Joseph Arthur. Opvallend: de drums werden verzorgd door Jim Keltner, die dat ook al deed bij de Traveling Wilburys met pa Harrison.

Hoewel er nog steeds plannen zijn voor een vervolg, is het voor Fistful Of Mercy vooralsnog gebleven bij één album: As I Call You Down uit 2010. Een fijn rootsy album, met veel Crosby, Stills, Nash & Young-achtige koortjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *