Dan Reed Network – One Last Time

Het comebackalbum Fight Another Day viel erg tegen. Veelal te geforceerd moderne tracks maakten het wat mij betreft hun slechtste album tot nu toe. Inmiddels is er een opvolger verschenen, Origins. De eerste single, “Fade To Light”, vond ik nog niet heel bijzonder, maar het geforceerd moderne was er vanaf. De tweede track, “One Last Time”, is daarentegen erg geslaagd.  

Dat Origins een nieuw studioalbum is, is overigens om meerdere redenen betwistbaar. Het is grotendeels ‘live in de studio’ opgenomen – tracks in één keer opgenomen voor een beperkt publiek – en er staat meerdere tracks op die al eerder op studioalbums stonden, zoals “Ritual”, “Forgot To Make Her Mine” en “Rainbow Child”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *