Het album van de afgelopen jaren dat ik het meest regelmatig ben blijven draaien is Gizmodrome, het samenwerkingsverband van Stewart Copeland, Adrian Belew, Mark King en Vittorio Cosma. 

Ze blijken nog een tweede album uitgebracht te hebben. Of hetzelfde album een tweede keer. Terwijl ze bezig waren met de mix van het debuut lieten ze de Duitse producer Eike Freese stoeien met wat ze hadden opgenomen. Je kunt alle kanten op in een mix en Freese kwam dus met iets heel anders op de proppen dan de band. Er is hier en daar nog wat zang toegevoegd, er werden twee livetracks bij gezet et voilá: Riff Tricks – The Instrumentals Vol. 1. Zo verrassend als het debuut is het niet, maar het is op zijn minst een bijzonder experiment.

Bij liveoptredens hadden ze natuurlijk ook nog een fijne backcatalogue om op terug te vallen. “Darkness” is een door Stewart Copeland geschreven Police-track, die verscheen op Ghost In The Machine.