Hughes Thrall – I Got Your Number

Steeds vaker zie je dat artiesten hun website helemaal links laten liggen en alles zelf op Facebook doen. Voor een niet-Facebookgebruiker (of “unregistered user” in Facebooktermen, grrr) betekent dat dat je heel wat informatie mist. Eerder deze week zocht ik informatie over gitarist Stef Burns (ex-Y&T, ex-Alice Cooper) en die blijkt nog volop actief, maar zijn site is sinds 2015 niet meer bijgehouden.

Het andere uiterste blijkt een (geactualiseerde) website voor Hughes Thrall. Een band met Deep Purple-bassist Glenn Hughes en Pat Travers-gitarist Pat Thrall die in 1982 één album maakte. Dat was dus vóór het commerciële internet… Een geslaagde AOR-plaat, maar omdat de heren midden in joekels van drugsverslavingen zaten kwam er van promotie en toeren niet veel terecht.

Beiden zijn over die verslavingen heengekomen. Hughes is succesvol als soloartiest en lid van Black Country Communion, Thrall is inmiddels vooral actief als producer en engineer, bij Meat Loaf en John Hiatt, maar ook Jennifer Lopez, Justin Bieber en Snoop Dogg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *