WhoCares was een supergroep rond Ian Gillan en Tony Iommi. Het was eigenlijk een vervolg op Rock Aid Armenia, een project waarmee Gillan geld inzamelde vlak na een enorme aardbeving in Armenië in 1988. WhoCares was specifiek bedoeld om een muziekschool te bouwen in dat land.

In de video zijn naast Gillan en Iommi ook Jason Newsted (toen Metallica), Jon Lord (Deep Purple) en Nicko McBrain (Iron Maiden) te zien. Die hadden echter meegespeeld op de andere track op deze single, “Out Of My Mind”. Bij “Holy Water” was onder andere Steve Morse betrokken.

Er werd behalve de single ook nog een cd uitgebracht onder de naam WhoCares. Bij Rock Aid Armenia – The Eartquake Album waren bekende tracks van verschillende bands te vinden, bij WhoCares waren allerlei tracks te vinden van bands en projecten waar Gillan en Iommi zelf bij betrokken waren. Bovendien stond er het nodige materiaal op dat niet eerder was uitgebracht.