Nee, met kerstalbums maak je me niet blij. Ik heb A Very Special Christmas, een verzamelaar met onder andere Springsteen en Bon Jovi, en kerstalbums van Neal Morse en consorten, Tori Amos, Rob Halford en Trans-Siberian Orchestra, maar alleen die laatste komt hier in huis nog wel eens langs.

Bij mij in huis gewoon dezelfde herrie als altijd. Bijvoorbeeld dit nummer, dat door Fishbone in 1987 op een kerst-EP werd uitgebracht, samen met bijvoorbeeld “Slick Nick, You Devil You”. Geen kinderkoor, geen bellen, gewoon vette Fishbone-funk. De EP is al heel lang niet meer te krijgen, maar de tracks ervan stonden op de verzamelaar Fishbone 101: Nuttasaurusmeg Fossil Fuelin’ the Fonkay.

Onlangs was er zowaar weer een teken van leven: de zesmansbezetting bevat weer vijf van de zes originele leden en onlangs was er zelfs een teaser van de nieuwe track “Estranged Fruit” te zien. De afgelopen veertien jaar kregen we alleen twee vrij matige EP’s. Zal me benieuwen of we nog een nieuw album gaan krijgen…