A.D. 2020 – Undivided

Soms zijn er van die projecten die pas je aandacht trekken als je ziet wie er aan meewerken. Dit is er zo eentje.

A.D. 2020 is een project van zanger Mark McNelley en drummer Todd Thanhauser, die mij volkomen onbekend waren. Maar er blijkt nog een derde kort na de start bij het project gekomen te zijn: Dan Reed, en die ken ik uiteraard wel.

Daar hield het niet mee op, want ook bassist Greg Smith (Ted Nugent), gitarist Ron Bumblefoot Thal en toetsenist Derek Sherinian (beiden Sons Of Apollo) en op andere tracks Melvin Brannon Jr. (Dan Reed Network) droegen hun steentje bij.

Dit is een van de drie tracks van het net verschenen album Lockdown Diaries waarvan er een video te vinden is. Het is mooi dat je Dan Reed nog duidelijk waarneemt in de koortjes en dat hij aan de compositie heeft meegeschreven hoor je ook nog wel, maar verder is het me wat te braafjes en te weinig onderscheidend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *