Dream Theater – The Alien

De eerste track van het nieuwe album A View From The Top Of The World, dat op 22 oktober gaat verschijnen.

Het komt mij voor als meer van hetzelfde. Kunstjes die hooguit flarden van echte liedjes willen worden, net als op Distance Over Time. Van dat album moest ik de titel nog gaan opzoeken, dat zegt wel genoeg. Wat nog meer zegt is het meest recente album van de heren dat ik nog wel eens uit de kast trek: Systematic Chaos uit 2007.

2 reacties

  1. Ik krijg steeds meer de bevestiging dat Derk Sherinian als keyboard-speler beter bij DT past dan Jordan Rudess . Kijk maar hoe Derk speelt bij Soms is Apollo.

    1. Sherinian is een klassieke rocktoetsenist. Ik heb nooit begrepen waarom Portnoy de voorkeur voor Rudess had. Daar komt bij dat met het vertrek van Portnoy Rudess’ rol aanzienlijk groter is geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *