Er zijn van die bands die plots ten tonele verschijnen met een of meer uitstekende albums en waarvan je verwacht dat die jaren een rol van betekenis zullen spelen, die dan tóch heel langzaam in de achtergrond verdwijnen. Wolfmother was zo’n band en voor TV On The Radio geldt hetzelfde. Bij Wolfmother kun je dan nog zeggen dat ze voornamelijk een retrorockband zijn en dus niet veel nieuws doen, maar TV On The Radio bracht erg veel verschillende stijlen bijeen en wist daarmee toch echt een eigen geluid te creëren. Het laatste album Seeds verscheen in 2014 en afgaande op de website en sociale media gebeurt er sinds pakweg 2015 niet veel meer. Gitarist Kyp Malone bracht al eens een soloalbum uit onder de naam Rain Machine en die lijkt daarmee nog behoorlijk actief, zij het nu onder de naam Kyp Malone’s Rainbow Love Machine.

“Wolf Like Me” stond op TV On The Radio’s tweede album, Return To Cookie Mountain.